Deelnemende scholen


Terra MBO

Kies je voor Terra, dan kies je voor de school van de Groene Toekomst! Terra levert goed groen onderwijs voor de wereld van morgen. Samen werken we aan oplossingen op gebied van klimaat, voeding, groen en duurzaamheid.

Lees meer ❯

ROC Menso Alting

ROC Menso Alting Groningen is uitgeroepen tot het beste ROC van het Noorden! Wij leiden onze studenten op tot gewaardeerde en gedreven professionals. Ook leren we je om als burger van betekenis te zijn voor anderen. Met zo’n 700 studenten zijn we niet alleen een gezellige school, maar ook een school die goed in staat is om haar studenten optimaal te begeleiden.

Lees meer ❯

Alfa-college

Bij het Alfa-college vind je altijd een opleiding die bij je past! We leren jou het beroep dat je leuk vindt. Misschien wil je later gaan werken in de techniek, bouw of ICT? Of juist liever in de zorg, retail, sport of design? Bij het Alfa-college vind je het allemaal en meer.

Lees meer ❯

Noorderpoort

Noorderpoort is de plek waar vakmensen leren. Met mbo-opleidingen, cursussen en trainingen. Hier begint je beroep van morgen. En hier kom je terug, voor je werk van vandaag. Want goede vakmensen leren.

Lees meer ❯

Drenthe College

Drenthe College geeft jou de juiste kennis en ervaring mee voor een goede toekomst. Dat zijn natuurlijk vaardigheden uit je vakgebied, maar ook zaken als zelfvertrouwen, presentatievaardigheden en ondernemerschap.

Lees meer ❯